Nu-şi curăţase casa de 12 ani, aşa că prietenii l-au ajutat: după 50 de ore de muncă, apartamentul arăta ca nou

Probabil că nimănui nu îi place cu adevărat curăţenia, dar este o activitate absolut necesară indiferent dacă locuiţi singur sau cu alte persoane. Chiar dacă este obositor, trebuie să depăşeşti lenea şi să-ţi dublezi eforturile pentru a scăpa de reziduurile constante de praf, ulei şi grăsimi şi pentru a-ţi face casa mai primitoare. A trăi într-o casă curată şi confortabilă este benefic pentru sănătatea generală a oricărei persoane.

   

În Dalton, Anglia, un văduv cu probleme de mobilitate şi-a lăsat literalmente casa abandonată – timp de 12 ani nici măcar nu s-a obosit să o cureţe, permiţând murdăriei să se acumuleze într-un mod excesiv. Câţiva prieteni, îngrijoraţi de condiţiile igienice ale casei bărbatului, au decis să apeleze la o companie de curăţenie pentru a readuce locuinţa la aspectul de odinioară. După multe ore de muncă, rezultatele au început să fie vizibile…

Aşa ajunsese casa unui bărbat după 12 ani fără pic de curăţenie…


Câţiva angajați ai companiei de curățenie My Kind Of Clean încercând să facă puţină ordine în casă

Când personalul My Kind Of Clean a ajuns la faţa locului, şi-a dat seama că era o muncă uriaşă de făcut, având în vedere condiţiile de igienă în care se găsea acel apartament. Procesul de curăţare a durat în total 50 de ore, dar în ciuda aspectului iniţial, rezultatele au fost peste aşteptări!


Prietenii bărbatului, un văduv cu probleme de mobilitate, care se adâncise în depresie după pierderea soţiei sale, erau foarte îngrijoraţi de starea casei. Fără să-l facă pe bărbat să bănuiască ce au de gând, prietenii s-au gândit să-i propună să-şi petreacă câteva zile departe de casă. Profitând de absenţa bărbatului, ei au apelat compania de curăţenie My Kind Of Clean, explicându-le situaţia cumplită.

Nu există cuvinte care să descrie starea dezgustătoare a acestei căzi…

Pagini: 1 2