„Nu muri, mami meu!” Fiica femeii înjughiată de fostul iubit, la Arad, se aude pe inregistrarea live de pe Facebook

Bărbatul din Arad și-a înjunghiat fosta iubită de față cu fiica acesteia. Fetița și-a văzut mama plină de sânge, prăbușită la podea și a început să țipe: „Nu muri, mami meu, nu muri!”. Vocea copilei se aude pe inregistrarea de pe Facebook, căci momentul tentativei de crimă a fost transmis live pe internet.

   

Individul în vârstă de 32 de ani din judeţul Arad şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele ei, în timp ce aceştia se aflau la o petrecere, după care a fugit. În momentul în care a văzut că va fi prins de poliţişti, s-a înjunghiat de mai multe ori. Cele trei persoane au fost internate în spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Olari a văzut pe Facebook că fosta sa iubită se află la o petrecere în localitatea Nădab şi a mers acolo.

Când a ajuns, a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia, apoi a fugit. Poliţiştii alertaţi de cele întâmplate au reuşit să-l prindă în apropierea locuinţei sale. Când a văzut că nu poate scăpa, bărbatul s-a înjunghiat de mai multe ori.

Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, autorul faptei şi una dintre victime fiind în stare gravă.

În funcţie de rănile suferite de femeie şi de fratele ei, dar şi numărul de zile de spitalizare, anchetatorii vor stabili încadrarea juridică a faptei.

Imaginile socante aici!