Nu-l mai recunoști! ”Harry Potter” s-a transformat total. Cum arată la 30 de ani

”Harry Potter” este de nerecunoscut. Are 30 de ani și foarte puțin mai seamănă cu adolescentul care a fascinat copilăria multora dintre noi. Acum are o barbă uriașă și se pregătește pentru un nou rol.

   

Nu-l mai recunoști! ”Harry Potter” s-a transformat total. Cum arată la 30 de ani
”Harry Potter” a ajuns de nerecunoscut la 30 de ani. Din copilul de altădată, care uimea cu puterea sa magică, acum este un adult în toată firea. Actorul Daniel Radcliffe se pregătește pentru un nou rol și și-a lăsat barba să-i crească. Doar puține trăsături mai readuc aminte de micul vrăjitor de la Hogwarts, potrivit whatsontv.co.uk.


Daniel Radcliffe are de interpretat un noul rol, dar de data aceasta într-o comedie și nu într-un film de aventură. Comedia se numește Miracle Workers, iar Daniel Radcliffe joacă personajul unui înger nevrotic pe nume Craig. Drept urmare, și-a lăsat barba să-i crească, iar în film el va trebui să-l convingă pe Dumnezeu să nu distrugă încă omenirea.


”Am vrut să joc într-o comedie de mult timp. Am așteptat rolul potrivit”, a spus actorul despre comedia în care va juca.

”Lui Craig îi este teamă de Dumnezeu, deoarece este șeful său. Totodată, este dezamăgit și nedumerit de ceea se întâmplă cu Dumnezeu, deoarece niciodată nu L-a mai văzut atât de furios.”, a detaliat Daniel Radclife despre rolul său.