Nu este un Horoscop obisnuit, dar spune totul despre tine. Afla ce ti-a rezervat destinul in functie de ziua de nastere

Se spune ca nimic nu-i intamplator pe lumea asta, ca totul este pus in ordine, ca nimic nu este lasat hazardului si ca intreg Univesul este guvernat de reguli.

   

O dovada este si faptul ca ziua in care ai venit pe lume isi pune amprenta pe personalitatea si viata ta, dupa un tipar cu date certe.

Afla ce caracteristici imprima personalitatii tale ziua in care te-ai nascut.

• Persoanele nascute pe 1, 10, 19 si 28 a oricarei luni sunt numarul 1;
• Persoanele nascute pe 2, 11, 20 si 29 a oricarei luni sunt numarul 2;
• Persoanele nascute pe 3, 12, 21 si 30 a oricarei luni sunt numarul 3;
• Persoanele nascute pe 4, 13, 22 si 31 a oricarei luni sunt numarul 4;
• Persoanele nascute pe 5, 14 si 23 a oricarei luni sunt numarul 5;
• Persoanele nascute pe 6, 15 si 24 a oricarei luni sunt numarul 6;
• Persoanele nascute pe 7, 16 si 25 a oricarei luni sunt numarul 7;
• Persoanele nascute pe 8, 17 si 26 a oricarei luni sunt numarul 8;
• Persoanele nascute pe 9, 18 si 27 a oricarei luni sunt numarul 9.

Numarul 1:
Sunteti inteligent, amuzant, incapatanat, cinstit, muncitor, bun la suflet, sincer, furios, prietenos si gelos intr-o relatie.

De obicei, sunteti cel mai popular din grupul vostru de prieteni si stiti sa va bucurati de acest statut.
Sunteti foarte sigur pe sine si aveti o fire independenta. Este foarte probabil sa va indragostiti la o varsta destul de frageda, dar va veti casatori intr-o etapa mai matura a vietii. Aveti, de obicei, probleme cu oamenii care au puncte de vedere diferite de ale dumneavostra si aveti tendinta sa va razbunati pe dusmani.

Va place sa cheltuiti banii, dar veti avea o cariera buna in viitor. Aveti numeroase talente pe care le puteti aplica in orice domeniu, de la vanzator intr-un magazin local sau chiar in Parlament.
Vor exista oameni in jurul dumneavoastra care vor vrea sa va traga in jos. Oamenii vor fi invidiosi pentru ca sunteti o persoana inteligenta si iubitoare. Viata de familie va fi, de asemenea, frumoasa, veti avea un partener bun si copii minunati.

Cele mai bune potriviri sunt 4,6,8, iar cele bune sunt 3,5,7.

Numarul 2:
Sunteti guvernat de Luna, asa ca indiferent ce veti face, oamenii oricum va vor iubi. Sunteti un visator, cu o incredere in sine scazuta si foarte imprevizibil. De cele mai multe ori, circumstantele va vor schimba. Aveti un puternic talent artistic si foarte bune abilitati de comunicare. La fel ca fazele lunii, asa si atitudinea dumneavostra este schimbatoare.

Puteti fi cea mai draguta sau cea mai rea persoana. De multe ori puteti prezice ce se va intampla intr-o anumita situatie. Puteti deveni poet, scriitor sau ceva similar in domeniu. Veti cauta mult pana veti gasi persoana potrivita pentru a va casatori.
Daca sunteti femeie – veti fi persoana responsabila din familia dumneavoastra. Daca sunteti barbat – veti fi cel care va initia cearta in casa. Cu toate acestea, veti fi intotdeauna gata sa va sacrificati pentru familie pentru ca sunteti o persoana puternica insa foarte blanda.

Cele mai bune potriviri sunt 2,5 si 9. Nu exista o alta persoana care va poate face fata.

Numarul 3:
Sunteti o persoana religioasa, cu o inima impietrita si , de obicei, egoista. Va place sa evoluati in viata. Aveti o multime de probleme in familie in timpul tineretii, dar acestea se vor mai potoli cand veti mai imbatrani. Principalele arme sunt o fata vesela si cuvantul putere care va ajuta sa obtineti tot ceea ce va doriti.
Munciti din greu pentru a va atinge telurile si niciodata nu renuntati pana nu epuizati toate resursele.

Odata ce sunteti suficient de matur, aveti intentia de a le cere celor tineri sa va asculte deoarece aveti un mare respect pentru cei in varsta. Sunteti un bun exemplu pentru cei din jur, dar nu este usor sa va faca fata cineva.
Sunteti o persoana dura, dar odata ce ati gasit pe cineva care sa va placa pentru ceea ce sunteti , puteti fi sigur ca aceasta prietenie va dura o viata intreaga.

Sunteti foarte respectat de oameni. Banii sunt cei ce va motiveaza sa incercati iar si iar. Daca sunteti barbat – sunteti o persoana care are grija de familia dumneavostra si care isi ajuta prietenii.
Daca sunteti femeie – sunteti foarte harnica si cu bune maniere. Iubiti libertatea, creativitatea, ambitia si concentrarea.

Cele mai bune potriviri sunt 6 si 9; iar cele bune sunt 1, 3 si 5.

Pagini: 1 2