Nu e banc! Cum arată cererea de demisie a unui tânăr din Iași. Internauții au râs cu lacrimi: „Vărog sămaproba si de misia”

Limba română, bat-o vina să o bată! Un tânăr din Iași nu a mai vrut să activeze la locul său de muncă, iar atunci când nu-ți mai dorești un anumit job, știm cu toții că este foarte simplu să-ți dai demisia.

   

La demisie s-a gândit și tânărul din Iași, numai că, deși a încercat să scrie o cerere corespunzătoare, cuvintele i-au cam dat bătăi de cap.

Nu suntem siguri dacă angajatorii i-au înțeles intențiile, însă suntem convinși de faptul că s-au prăpădit de râs. Mai mult, după ce tânărul a făcut cererea de demisie publică, internauții s-au amuzat copios. Totuși…intenția contează, așa că vă invităm, cu zâmbetul pe buze, să „descoperiți” cum arată, de fapt, cererea de demisie a tânărului din Iași, care a devenit virală.

Pare banc, dar nu e!
Deși la prima vedere pare a fi un banc de tot râsul, cererea de demisie a lui Neculai Cristinel Adrian este cum nu se poate mai reală. Lucrurile sunt cu atât mai amuzante cu cât foaia de hârtie a ajuns, vă dați seama, pe mâna șefului tânărului din Iași, care cu siguranță s-a amuzat copios. Desigur, asta după ce a reușit să descifreze cuvintele pe care Cristinel a încercat să le așeze „frumos”, pe coala respectivă.


Iată cum a arătat cererea de demisie a tânărului din Iași:

”DEMISIE SUSEMNATU Neculai Cristtiel Adrian, vărog sămaproba si de misia ce pud cu 17.06.2017”, a scris ieșeanul, pe o foaie de hârtie, fiind extrem de sigur pe decizia lui de a-și părăsi locul de muncă.

Și, pentru a vă „traduce” grozăvia, vă spunem că cererea de demisie trebuia să arate cam așa:

„DEMISIE. Subsemnatul, Neculai Cristinel Adrian, vă rog să-mi aprobați demisia, începând cu 17.06.2017”. Evident, în finalul cererii era frumos și normal să fie pus cuvântul „MULȚUMESC”. Așa cum v-am zis, însă…intenția contează!