Nu e banc! Ce răspuns genial i-a oferit un taximetrist unui client, după ce acesta i-a cerut o shaorma pe aplicație

Un taximetrist din Berceni a avut parte de o situație așa cum numai în filme poți vedea. Pe aplicație, un client l-a chemat la o destinație anume, însă nu pentru o cursă, ci pentru a-i cumpăra o shaorma.

   

Fix atunci când crezi că le-ai văzut pe toate, mai apare câte o situație care îți schimbă părerile. Un taximetrist a avut parte de o adevărată aventură, atunci când un client, pe aplicație, i-a cerut o shaorma și nu, nu este banc!

Concret, omul avea chef de o șaorma, așa că i-a cerut taximetristului să i-o aducă, ba chiar a și specificat de unde: de la celebra șaormerie Dristor. A transmis că va plăti și cursa, și șhaorma, ba chiar va face și cinste! Fără să stea pe gânduri, taximetristul i-a oferit „clientului” său un răspuns genial.


„Nu ții post?” i-a replicat acesta, iar mai apoi a postat conversația cu clientul, pe un grup de Facebook al celor din cartierul Berceni. Imediat, postarea a devenit virală, căci a fost distribuită de sute de internauți.

Taximetrist din Constanța, prins cu mâța în sac
Odată cu apariţia companiilor de ridesharing, care oferă condiţii de transport mult mai de calitate decât majoritatea companiilor de taxi din țară, unii taximetrişti s-au văzut nevoiţi să inventeze tot felul de trucuri pentru a „câștiga” mai mulți bani.

Un taximetrist i-a dat clientului, aflat în Constanța, din greşeală sau poate cu bună ştiinţă, în loc să ofere unui client bonul cu contravaloarea adevărată a cursei, adica 17 lei, i-a dat un bon cu valoarea de 3 lei, scrie Replica Online.

Aflat în interes de serviciu, a avut nevoie urgență să ajungă în capătul celălalt al oraşului aşa că a apelat la serviciile taximetriştilor. Dacă la dus nu a fost nici o problemă şi taximetristul i-a dat bonul fiscal cu valoarea exactă a cursei, adică 17 lei, cel de-al doilea şofer, a dat un bon cu suma de doar 3 lei, distanţa parcursă fiind de doar 1 km, cu toate că i se spusese explicit că bonul este folosit la decontat.