Nu e banc! Ce pensii au Nina și Ion Iliescu. Câți lei încasează lunar de la stat

Pensia încasată de fostul președinte Ion Iliescu este una considerabilă, iar traiul lui și al soției este unul mai mult decât decent. Dovadă stă și faptul că Nina Iliescu a ajuns clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare chiar dacă are 88 de ani.

   

Ion Iliescu a ocupat funcția de șef de stat de trei ori, a fost senator, iar întreaga sa activitate a fost recompensată regește. Fostul președinte al României are un venit lunar foarte consistent.

Ion Iliescu câștigă o pensie care îi asigură un trai mai mult decât decent. Acesta încasează o pensie de 3.916 lei și mai primește și o indemnizație, pe motiv că a ocupat funcția supremă în stat, în valoare de 5.331 de lei. În total, fostul președinte al României încasează 9.247 de lei pe lună.

Veniturile familiei Iliescu sunt rotunjite și de pensia pe care o încasează și soția sa Nina. Partenera de viață a lui Ion Iliescu câștiga în anul 2018 o pensie de 2.100 de lei. Conform declaraţiei de avere a acestuia, Ion Iliescu deţine un apartament în Capitală, cumpărat în 1996.

Pentru că banii chiar nu sunt o problemă, cochetă cum o știe toată lumea, doamna Nina este și acum clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare. Ea merge cel puțin odată pe săptămână într-un astfel de loc.