Noul iubit al Biancăi s-a săturat deja: „GATA”

Milionarul britanic Tristan Tate și Bianca Drăgușanu formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul de la noi și, la câteva ore după ce și-a asumat relația cu prezentatoarea “Te vreau lângă mine”, el a făcut publică decizia tranșantă pe care a luat-o. Mărturisirile venit în aceeași zi cu cele ale fostei iubite a lui Victor Slav, care a spus în ce stadiu este, de fapt, povestea lor de dragoste.

   

Tristan Tate a vorbit despre relația cu Bianca Drăgușanu într-un live
Fostul luptător de MMA, stabilit de mai mulți ani în țara noastră, a făcut astăzi un live pe o rețea de socializare. Faptul că acest lucru s-a întâmplat în timp ce era la volan, el a primit câteva critici. Totuși, au fost mai mulți internauți care l-au întrebat despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Bianca Drăgușanu. Și… dacă inițial, el nu a comentat niciuna dintre întrebări, ulterior, a răspuns scurt și la obiect că nu oferă amănunte despre viața lui privată.

„Nu voi da detalii despre viaţa mea personală nimănui”, a spus Tristan Tate în timpul unui live.

Tristan Tate, implicat într-un accident rutier
Milionarul în euro din Marea Britanie a povestit în cadrul unui interviu la TV că a fost victima unui accident în urmă cu câțiva ani, pe când se antrena la Campionatul European. Din nefericire, din cauza incidentului rutier, el nu mai poate participa la competițiile sportive.

“Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinţii noştri nu au fost bogaţi. Când eram foarte săraci am învăţat care sunt prietenii adevăraţi. Atunci când eşti milionar, toţi vor să îţi fie prieteni. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar ceea ce am se datorează lui pe o parte, era un tip inteligent şi ne-a insuflat puţin din inteligenţa lui.

Când am venit în Bucureşti. am încercat să ne facem prieteni, nu am reuşit şi ne-am luat mai mulţi câini. Am fost campion european, era pe culmile succesului, dar când mă antrenam pentru Campionatul European, un taximetrist din Braşov a făcut accident cu maşina în care mă aflam şi m-am accidentat la umăr. Nu mai pot lupta.

Eu şi fratele meu suntem o echipă, am făcut totul împreună de la afaceri la kickboxing, am împărţit ultima lingură de mâncare. Am făcut totul ca o echipă. Am suficienţi bani acum şi mă pot relaxa. Avem în total cinci maşini. Una dintre maşini a costat un sfert de milion de euro”, a povestit fostul luptător de MMA în cadrul unui interviu la Antena Stars.