Noi informații despre divorțul momentului. Cine este bărbatul misterios pentru care Raluca vrea să divorțeze de Pepe

Divorțul dintre Raluca și Pepe a ajuns pe primele pagini în presă, după ce noi informații șocante despre relația celor doi au ieșit la iveală. Se pare că scandalul ar fi pornit de la faptul că fosta soție a artistului a plecat la munte în compania unui bărbat misterios. Cine este și de unde este posibilul pretendent al brunetei?

   

Noi informații despre divorțul momentului. Cine este bărbatul misterios pentru care Raluca vrea să divorțeze de Pepe
Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a transformat într-un adevărat scandal, după ce fosta soție l-ar fi acuzat pe acesta că ar fi agresat-o în plină stradă. După ce s-a prezentat la tribunal, Pepe nu s-a mai abținut și a răbufnit în fața jurnaliștilor, susținând că nu a lovit-o niciodată pe Raluca. Ei bine, acum ies informații șocante legate de motivul despărțirii dintre cei doi. Conform Spynews.ro, conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit deoarece Raluca ar fi plecat la munte cu mai mulți prieteni, iar numărul băieților era egal cu cel al fetelor, ceea ce ar putea însemna că fiecare fată avea partener. De aici, și până a trage diferite concluzii, nu a mai fost decât un pas. Potrivit unor surse din această gașcă, Raluca Pastramă ar fi mers la munte pentru a cunoaște un bărbat, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Cert este că acesta nu este persoană publică și nu vrea să fie în atenția presei. În timpul escapadei la munte, toți din grup s-au fotografiat, numai Raluca a prefeart să nu facă acest lucru.

Mai mult, se pare că din grupul de prieteni cu care bruneta a plecat la munte, a făcut parte și un stomatolog cunoscut din țară, având cabinetul în zona Pipera, din Capitală. Acesta a fost însoțit de o femeie, care este bună prietenă cu fosta soție a lui Pepe, aceasta având o relație în trecut cu Bombo, fratele Ralucăi. Totodată, bărbatul misterios din preajma Ralucăi este de origine arabă, din Qatar mai exact, mutându-se în România.

Reacția lui Pepe după ce a ieșit de la Tribunal
Pepe s-a prezentat la tribunal, după ce soția sa, Raluca Pastramă l-a acuzat în urmă cu câteva zile că a agresat-o fizic în incinta Dinamo, unde se afla cu cele două fetițe la antrenamentul de tenis. Raluca Pastramă ar fi cerut și un ordin de protecție, acesta fiind anulat după câteva zile, din lipsă de dovezi. Deși când a intrat în tribunal,Pepe nu a făcut niciun fel de declarație, la ieșire, artistul a răbufnit. Acesta a spus în fața jurnaliștilor că nu fost violent cu fosta sa soție, doar a ridicat tonul vocii. ”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe când a ieșit de la tribunal.