Nicolae Guță nu mai poate face copii: “A intrat în depresie din cauza asta“

Nicolae Guță se poate lăuda cu un număr impresionant de moștenitori, încât își poate face o echipă de fotbal. Ideea este că manelistul nu vrea să se oprească aici, vrea să îi dăruiască și Cristinei, soția lui actuală, un copil, însă nu mai poate.

   

Bărbatul este disperat și nu știe ce să mai facă pentru a rezolva această problemă, a intrat și în depresie din această cauză.
“Nicolae Guta a ajuns la capatul rabdarii. Isi doreste enorm sa mai faca un copil, dar, dupa ce Cristina a ramas o data insarcinata, dar a pierdut, nu mai ramane. Orice ar face, nu reuseste, a intrat si in depresie din cauza asta. Crede ca el este de vina, nu intelege ce se intampla”, a spus un prieten apropiat de-al lui Nicolae pentru wowbiz.ro.

Cei doi au fost și la medic pentru ca soția manelistului să fie consultată și nu a fost descoperit niciun fel de problemă, lucru care l-a făcut pe Guță să se îndoiască și mai mult de el.

“I s-a spus ca ar fi o varianta sa fie inseminata artificial, dar el nu vrea sa auda de asa ceva. Vrea sa faca, traditional, cel de-al 12-lea copil, mai ales ca, la impacarea cu nevasta lui, asta le-a fost si intelegerea. Adica, ea s-a angajat sa devina mama pentru copilul lui Guta, iar el si-a asumat ca e cuminte. Iar daca ea nu ramane, el nu cred ca o sa poata sa se abtina, sa fie cuminte, asa cum a promis”, a mai spus persoana respectivă pentru sursa citată.