Nici nu te gandeai la asa ceva! Detalii personale pe care vecinii le stiu depre tine

Fie ca iti place sau nu, trebuie sa accepti faptul ca vecinii stiu o sumedenie de detalii legate de viata ta personala.

   

Chiar daca nu interactionezi direct cu ei, exista tot felul de moduri prin care acestia isi pot da seama de ce fel de persoana esti si de modul in care viata ta decurge in fiecare zi.

Ca de exemplu, vecinii stiu…

Cand esti plecat in concediu
Oricine sta cu tine in bloc poate observa cand lipsesti de acasa mai mult de 2-3 zile. Semnele sunt clare – cutia postala este plina si pe clanta usii ai pliante cu oferte de la firmele care livreaza mancare la domiciliu.

Ce urmaresti la TV sau ce muzica asculti
In cele mai multe blocuri, peretii sunt subtiri si se pot auzi diverse sunete dintr-un apartament in altul. Astfel, cum si tu, proabil, auzi un anumit gen muzical pe care il prefera vecinul tau, si el sesizeaza acelasi lucru in cazul tau.

Magazinele de unde iti faci cumparaturile
Fiecare supermaket vinde pungi de cumparaturi cu marca magazinului. Astfel, cand te intorci de la supermarket, vecinul stie exact numele magazinului in care tocmai ai fost. Este evident de unde ai facut cumparaturi si daca mergi la piata. Dar si daca nu faci des cumparaturi si preferi sa comanzi mancare gata facuta de la firmele de catering.

Daca ai sau nu animale de companie
Iarasi, peretii subtiri, prin care trec usor sunetele facute de animalele de companie, te dau de gol. Dar si existenta sau lipsa rutinei scoaterii cainelui la plimbare, de exemplu.

Daca ai ramas fara loc de munca
Orice schimbare a programului zilnic poate atrage atentia vecinilor. Acestia vor banui ca, daca la anumite ore esti acasa, cum nu se intampla de obicei, ceva sigur nu este in regula cu locul tau de munca.

Care este situatia finanaciara actuala
Daca incepti sa renovezi, de exemplu, sau sa cumperi electrocasnice si mobilier nou, inseamna ori ca ai castigat la loto, ori ca ai primit o marire de salariu sau vreun bonus. Pe de cealalata parte, neplata facturilor (intretinere) timp de ma multe luni, ii va duce cu gandul al probleme financiare serioase.

Detalii din viata personala
Vecinii stiu tot! Stiu daca ai un partener de viata stabil sau nu, daca ai copii, daca iti inseli partenreul/partenera, stiu cand iti moare cineva din familie, cand sunt certuri si, de cele mai multe ori, ajung sa iti cunoasca si prietenii care vin cel mai des in vizita.

Daca ai anumite obiceiuri
Poate iti place sa canti la pian sau la vioara. Sau iti plac mult florile si ai casa plina cu ghivece. Vecinii pot observa foarte usor anumite obiceiuri sau hobby-uri pe care le ai. Si mai pot sesiza ce vicii ai – daca fumezi sau daca bei prea mult.