Nesimțire fără margini din partea unui taximetrist din București: Cum s-a comportat cu un bărbat care trebuia să ajungă de urgență la spital

Incident incredibil petrecut în București pe data de 7 iunie, ora 20:00. O femeie a încercat să-și ducă soțul la spital, după ce bărbatul suferise mai multe crize de rinichi. În disperare, cuplul a intenționat să ia un taxi, pentru a ajunge cât mai rapid la medic.

   

Șoferul a acceptat să-i ducă la destinație, însă după câțiva metri le-a cerut celor doi bucureșteni o sumă mult mai mare decât ar fi trebuit să plătească. Revoltată, femeia l-a întrebat pe taximetrist motivul pentru care nu pune aparatul, așa cum, de altfel, era și normal.

Răspunsul șoferului a fost, de-a dreptul halucinant. Pe contul personal de socializare, femeia a povestit, cu lux de amănunte, întâmplarea și a postat și o fotografie cu taximetristul fără suflet.

„Vreau să îl fac vedetă pe acest domn căruia îi lipsește orice urmă de omenie când este vorba de bani. Eram la Spitalul Sf. Ioan cu soțul care are crize de rinichi și l-am întrebat dacă ne duce până la spitalul Bagdasar Arseni. A spus că ne duce, apoi, după ce ne-am urcat în taxi, în maxim 50 metri ne întreabă dacă este bine să ne ia 20 ron până acolo. L-am întrebat de ce nu pune aparatul și ne-a spus că unde am pomenit noi să luăm taxi din curtea spitalului și să pună aparatul.

Vă rog să dați share masiv, chiar îmi doresc să vadă toți cunoscuții dânsului ce suflet are în el. Mulțumesc”, a scris femeia pe contul personal de socializare.