Nemultumit de rezultatele din sala, a inceput sa-si injecteze muschii. Acum e mandru ca este poreclit „monstrul”. Cum arata barbatul

Un culturist inspirat de Hulk isi risca viata injectandu-si ulei in brate, din dorinta de a-si creste muschii tot mai mult.

Valdir Segato, 48 de ani, si-a dublat circumferinta bicepsului dupa ce a inceput sa-si injecteze ulei, adica in urma cu cinci ani, iar acum masoara 60 de centimetri, relateaza Daily Mirror.

Barbatul, din Sao Paolo, Brazilia, vrea sa mareasca doza de lichid cu potential letal, pentru ca vrea sa fie mult mai musculos. El aste inspirat de Arnold Schwarzenegger si Hulk si este foarte mandru ca oamenii il poreclesc „monstrul”.

Valdir lucreaza in constructii, dar mereu a visat sa ajunga si el un star. Acesta este si motivul pentru care si-a modelat fizicul astfel.

Desi acum are o statura impresionanta, in tinerete era foarte slab, poate si din cauza dependentei de droguri. „Ajunsesem piele si os”, marturisteste Valdir.

Loading...
Loading...

Dupa ce s-a lasat de droguri, a descoperit sala de sport. Greutatea lui a crescut de la 55 de kilograme la 80, dar a vrut sa-si mareasca si mai mult cativa muschi. Astfel, a ajuns sa-si injecteze synthol in bicepsi, piept si umeri.