Ne îndrăgostim de cei cu care suntem condamnați să creștem spiritual…

Ne îndrăgostim de cei cu care suntem condamnați să creștem spiritual, să câștigăm puterea interioară și acele calități de care avem nevoie pentru perfecțiune.

   

Sufletul găsește acești oameni, contrar rațiunii. Viața își va face treaba. Aceasta este baza dezvoltării, dar și o iluzie în același timp.
Oamenii care ne plac, reflectă acele calități de care are nevoie sufletul nostru. Toate neajunsurile acestui om dispar din câmpul de vedere pe perioada procesului de transformare.

De regulă, transformarea interioară este dureroasă, dobândim acele calități pe care le-am iubit în altă persoană pentru noi înșine.

Pentru asta trebuie să facem niște schimbări interioare și o dată cu ele se schimbă viziunea noastră despre lume și despre noi înșine.

Acest lucru se observă clar după despărțire, când ajungem într-o nouă lume, când ne putem uita înapoi fără emoții și privi în mod obiectiv evenimentele vieții.

Iluzia a dispărut, iar acum a rămas realitatea obiectivă. De aceea, nu merită să dăm vina pe nimeni pentru așteptările noastre nejustificate. Noi, pentru cineva, de asemenea, suntem cauza schimbărilor.

Apare întrebarea: Când se va termina această îndrăgostire?

– Pentru fiecare dintre noi există un om apropiat spiritual, cel care va deveni o parte permanentă a lumii tale.

Însă lumea ta interioară până atunci trebuie să fie plină, astfel încât să nu fii nevoit să cauți părțile lipsă, ci doar să puteți crea ceva nou împreună.