Musulmanul care i-a ordonat unei femei sa se dezbrace pe strada pentru ca purta blugi mulati a ajuns la tribunal. Cum arata sotia lui

Bodyguard-ul musulman retinut in urma cu o luna in Birmingham pentru ca a tipat pe strada la o femeie care purta blugi mulati a ajuns in fata instantei.

   

Culmea, individul, care s-a aparat sustinand ca nu este un predicator islamist, si-a pus sotia sa vina la tribunal imbracata cu un maieu si in … blugi stramti, relateaza Daily Mail.
Krissoni Henderson, in varsta de 31 de ani, a fost retinut in urma cu o luna pentru perturbarea ordinii publice. Atunci a inceput sa jigneasca pe strada o femeie, tot musulmana, care purta blugi stramti. Ulterior, la sosirea politistilor, barbatul a inceput sa strige “Allahu Akbar”.

O inregistrare cu incidentul a devenit ulterior virala. Potrivit martorilor, femeia asculta in centrul orasului predica unui preot crestin, cand a fost abuzata verbal de catre Krissoni Henderson. Acesta a numit-o prostituata si i-a ordonat sa se “dezbrace” de blugii stramti.

Dupa ce a fost abordat de politie a declarat ca femeia a fost cea care l-a determinat sa aiba un astfel de comportament, simtindu-se amenintat.

Cat despre confruntarea cu reprezentantii legii, barbatul a spus: “Libertatea discursului, nu o sa va mai suportam rasismul. Nu suntem teroristi, nu suntem sinucigasi cu bombe”. Barbatul nu s-a linistit in ciuda rugamintilor politistilor care l-au indemnat sa aiba un comportament decent.

Krissoni Henderson a fost arestat a doua zi dupa incident iar acum a aparut in fata judecatorilor. Krissoni Henderson este bodyguard, insa acum nu are un job.