Motive pentru care o femeie nu a vrut să facă amor cu soțul ei

Un document Excel în care un bărbat a trecut motivele pentru care soția lui nu vrea să facă sex a devenit viral. Vezi ce scuze folosea femeia ca să își refuze soțul.

Timp de mai bine de o lună, un bărbat și-a notat motivele pentru care soția lui nu a vrut să facă sex cu el într-un document Excel. Înainte ca ea să plece 10 zile într-o călătorie de muncă, i-a trimis fișierul, iar femeia l-a postat pe o rețea de socializare.

„Ieri dimineață, în timp ce eram în taxi, în drum spre aeroport, soțul meu mi-a trimis un mesaj pe mail-ul meu de muncă, conectat la telefon. Nu a mai făcut asta, mereu comunicăm față în față sau prin SMS-uri. L-am deschis și am găsit o critică sarcastică, spunând că nu îi va fi dor de mine în cele 10 zile în care voi lipsi. Atașat am găsit un document Excel în care a ținut o evidență a dăților în care a încercat să facă sex cu mine de la 1 iunie, cu o coloană a scuzelor folosite de mine. Potrivit documentelui său, am făcut sex doar de 3 ori în ultimele 7 săptămâni, din cele 27 de propuneri ale sale”, a scris femeia pe rețeaua de socializare, unde a publicat și documentul respectiv.

Loading...
Loading...

Postarea femeii a stârnit numeroase comentarii în care bărbatul era criticat pentru că este prea insistent. Bărbații, însă, au continuat în același stil și au dezvăluit scuzele pe care le folosesc soțiile lor.

”Una dintre scuzele mele preferate este: tocmai m-am spalat pe fata si m-am dat cu niste creme”, a comentat un utilizator.
„Ideea acestui bărbat este genială”, a spus un altul.
„A făcut mai mult sex în ultimele trei luni decât am făcut eu tot anul trecut”, a fost un alt comentariu.