Motanul PITBULL, poreclit deja Arnold Catzenegger, este vedeta pe internet!

Imagineaza-ti daca motanul asta vine cu viteza spre tine si-ti sare in brate!

   

Pisica PITBULL! Internetul a luat-o razna dupa ce au descoperit pisica asta. Orice s-ar intampla pe internet pisicile sunt in continuare reginele Facebook-ului de ani de zile. Iar chiar acum iau pe sus din nou pe toata lumea cu un nou exemplar care a devenit viral.


Pisica pitbull este ultima atractie pe Twitter si Facebook. Milioane de oameni au vazut pozele cu motanul musculos care are un mers de bodyguard la un club de pisicute. Se vede clar ca a cam exagerat cu Whiskasul dar si cu trasul de canapele si cine stie ce alte jucarii mai are stapanul lui prin casa.

Poreclit deja Arnold Catzenegger motanul este pur si simplu vedeta pe internet peste Ocean, iar acum noi incercam sa-l facem celebru si in Romania. Veterinarii spun ca motanul sufera de o modificare genetica care l-a facut sa dezvolte o masa musculara uriasa.


Aceasta mutatie genetica de cele mai multe ori apare la vaci sau in unele cazuri la anumite rase de caini. Asadar motanul pitbull ramane regenele musculos al pisicilor.

Nimeni nu stie prea multe lucruri despre el pentru ca proprietarii lui au decis sa ramana anonimi, dar nu-i deranjeaza deloc ca pisica lor sa ajunga vedeta.