Monica Odagiu discută deschis despre zvonurile legate de Dan Bittman: „Am zis că nu e o idee bună și că…”

Monica Odagiu, în vârstă de 24 de ani a vorbit pentru prima dată despre relația cu solistul de la Holograf, Dan Bittman, în vârstă de 57 de ani. Deși cei doi nu au declarat oficial relația lor, în presă au apărut tot felul de zvonuri legate de povestea lor de iubire.

   

Monica Odagiu, primele declarații despre relația cu Dan Bittman
Invitată la Acces Direct, Monica Odagiu, a vorbit deschis despre zvonurile legate de relația cu solistul de la Holograf. La începutul anului s-a speculat în presă că Dan Bittman și-a lăsat familia pentru a își trăi povestea de dragoste alături de frumoasa și tânăra Monica Odagiu. Recent s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, iar acum artista vorbește despre ce s-a întâmplat dintre cei doi.

Întrebată de Mirela Vaida, moderatoare de la Antena 1, ce zvonuri sunt adevărate, Monica Odagiu a declarat că ”cam nimic”. Nu a spus nimic concret despre relația dintre cei doi, ci doar faptul că ei i-au greșit inclusiv și vârsta.

”Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună. Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu.

Monica Odagiu a lăsat să se înțeleagă că între ea și Dan Bittman nu a existat niciodată o relație amoroasă așa cum s-a scris, însă nici nu a negat acest lucru, scrie libertateapentrufemei.ro.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună 27 de ani
Solistul de la Holograf, Dan Bittman, a fost într-o relație cu Liliana Ștefan timp de 27 de ani. Aceștia au împreună trei băieți. Nu s-au căsătorit niciodată, Liliana fiind cea care a dezvăluit care a fost motivul pentru care cei doi nu s-au dus la altar.

”Nu vedem verighetă pentru că într-un fel mie mi se pare o dată că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul?”, a spus Liliana, într-un interviu pentru Libertatea.ro, completând că niciodată nu s-a văzut mireasă, nici măcar la începutul relației. „Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm? Așa am fost eu. Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă”, a mai spus Liliana.