Mona, una dintre cele mai celebre femei din România! Cine este asistenta de pe sticlele de spirt

Asistenta Mona, de pe sticlele de spirt, este una dintre cel mai cunoscute femei. Toată lumea o știe și cu toții ne-am întrebat care este poveste ei.

   

Din păcate, povestea din spatele imaginii consacrate o să rămână în continuare un mister, pentru că producătorii nu au vrut să facă dezvăluiri despre imaginea ei. Se pare că secretul Monei trebuie ținut ascuns bine.

Deși nu a vorbit despre cine este Mona, producătorul spirtului Mona, S.C. Scandic Distilleries S.A., a vorbit totuși despre un anumit aspect, și anume ce a determinat scumpirea spirtului, într-o perioadă de pandemie, în care toată lumea are nevoie de acest produs.

„România traversează o situație critică în contextul evoluției imprevizibile a pandemiei generate de COVID – 19, fapt ce determină toți producătorii de materiale sanitare (inclusiv pe noi), să-și concentreze toate eforturile și resursele pentru a crește producția de alcool sanitar, pe termen lung.

Pentru adaptarea la această situație fără precedent, societatea Scandic Distilleries este nevoită să facă față obstacolelor care duc la fluctuațiile de preț, cauzate de următorii factori: Creșterea semnificativă a prețului materiilor prime pentru ambalare (flacoane, capace PET și folie polietilena termocontractibila), Creșterea prețului materiilor prime folosite în producția alcoolului sanitar, precum și al făinii utilizate în procesul de obținere al alcoolului etilic, mai ales că majoritatea acestor materii prime provin din țări afectate şi ele de pandemia COVID-19, unde furnizorii au aplicat măriri ale preturilor. La toate acestea se adaugă creșterea prețurilor de transport şi devalorizarea substanțială a leului din ultima perioadă”, a declarat producătorul.

„Practicăm printre cele mai mici prețuri din piață”
De asemenea, producătorul spirtului Mona a subliniat faptul că încearcă să mențină produsul la o calitate ridicată și un preț scăzut, însă prețul final este stabilit de fiecare comerciant în parte și nu are cum să influențeze acest lucru.

„Luând în considerare că alcoolul sanitar Mona este un produs de cea mai bună calitate, ce îndeplinește criteriile unui biocid și are atestările aferente, depunem toate eforturile să menținem prețul de producție la cel mai jos prag care să asigure, totodată, parametrii de eficiență, având în vedere că practicăm printre cele mai mici prețuri din piață. Din calculele noastre, estimam ca un procent reprezentativ de 30-50% din prețul de vanzare se întoarce, direct sau indirect, la stat. În același timp, trebuie sa mentionam ca prețul de vânzare practicat de comercianți este stabilit liber de fiecare în parte și nu-l putem influența în niciun fel.

Știm că discutăm despre un produs esențial, în primul rând pentru spitale, astfel, vă putem confirma că sprijinim printr-o serie de sponsorizări eforturile cadrelor medicale în aceste mo-mente critice, în care pandemia cu Covid-19 pune întreaga societate într-o luptă contra-crono-metru”, a mai spus reprezentantul Scandic Distilleries, potrivit bihon.ro.