Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, altfel decât o știu telespectatorii! La tv e roșcată, în realitate arată total diferit

Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, este fără îndoială una dintre cele mai apreciate actrițe de publicul român. Puțini știu însă că Mirela are, în realitate, un look total diferit față de cel al celebrului său personaj din serialul de comedie.

   

Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, de nerecunoscut în realitate
Aspirina din Las Fierbinți are părul lung și e roșcată, iar Mirela Oprișor își poartă părul scurt și e blondă. Actrița, care îi dă viață celebrului personaj din serialul de la Pro TV, are o imagine diferită în realitate, pe care nu mulți telespectatori o cunosc.

Spre exemplu, așa și-a făcut Mirela apariția la Gala Premiilor Uniter, săptămânile trecute, iar prietenii virtuali nu au evitat s-o felicite pentru felul în care arată. „Esti o divă, o femeie extraordinară!”, „Superbă!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de îndrăgita actriță pe contul de instagram.

Așadar, un look total diferit față de cel pe care îl are personajul său în Las Fierbinți, serialul care a prins mare priză la public.