Mircea Badea, un nou atac la diaspora. De ce disprețuiește votul românilor din străinătate

Votul din mai multe secții de votare din străinătate s-a încheiat deja. Românii din Diaspora au votat în cel de-al doilea tur de scrutin pe mai multe zile, începând de vineri și până astăzi. Mircea Badea avut o reacție acidă la adresa românilor care au votat în străinătate.

   

UPDATE 2:22 – Mircea Badea a intervenit în direct și la Antena 3, acolo unde a reluat ironiile și retorica pe care a prezentat-o și în intervențiile și postările anterioare:

”Sunt optimist, sper și cred că va fi mai rău! Mult mai rău din toate punctele de vedere. Ceea ce este și foarte rău. Eu votul ăsta nu l-aș fi ratat nici dacă aș fi mers pe jos acum până la Satu Mare. Dar asta cu îndemnul la vot e insuportabilă. Mai lasă-mă, băi nene!”, a declarat Mircea Badea, în direct, la Antena 3.

Mircea Badea, supărare mare pe diaspora
„Ce mişto că votează unii din Noua Zeelandă (!!!!!!!!) să-mi influenţeze mie viaţa în România”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

„A treia zi de vot în străinătate pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 2019 este în plină desfăşurare în Australia, Asia, Europa şi Africa. Cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 2019 se desfăşoară în 776 secţii de votare din Australia, Asia, Europa şi Africa. La ora 10.00, ora României, 380.314 de cetăţeni români îşi exercitaseră dreptul la vot în străinătate, la secţia de votare. Al doilea tur de scrutin s-a încheiat deja în Noua Zeelandă, la ora locală 21.00”, a transmis MAE, potrivit Agerpres.


Peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați, duminică, 24 noiembrie, la alegerile prezidențiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, românii au de ales între Klaus Iohanis, președintele României ales în 2014 și Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Și presa internațională a luat în vizor procesul de votare din România de astăzi. Cele mai mare agenții de presă străine, dar și publicațiile majore din afara granițelor României relatează despre cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România și despre cei doi candidați pentru funcția de președinte.