Mircea Badea, mai hotarât ca niciodata: Pleaca! „Orice logica as fi încercat sa aplic, mi s-a rupt filmul. Fiul meu nu îti va petrece viata în aceasta tara” Ce are de gând sa faca

Mircea Badea se declară revoltat de schimbările din ultima perioadă din România și a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe fiul său.

   

Realizatorul TV a vorbit în cadrul emisiunii sale despre scumpirea benzinei, dar și despre Robor, un alt subiect delicat pentru toți românii care au credite.

Mircea Badea a dezvăluit că a mers la benzinărie, unde a constatat că prețul benzinei este mult mai mare:

„M-am dus şi eu să-mi pun benzină, iar băiatul de la benzinărie îmi spune: „S-a scumpit!”. Am ajuns la casă, mi se spune: „E mai scumpă acuma”. Cu cât s-a scumpit? „Cu cinci bani”. 5 bani ori 40 de litri, doi lei. Adică am înţeles şi propaganda, am înţeles şi isteria, iar discuţiile despre asta şi despre Robor, adică pot fi subiecte, dar noi, în România, am avut benzina şase lei acum un an şi jumătate. Zici că s-a triplat preţul”, a declarat Mircea Badea.

„Orice logică aş fi încercat să aplic, mi s-a rupt filmul. Iar discuţiile despre Robor frizează oligofrenia. (…) E inuman de stupid ce se întâmplă la nivel de discuţie, de mental”, a mai spus realizatorul.

Sătul de toate problemele care se întâmplă în România, acesta se gândește să plece împreună cu fiul său, Vlăduț, dar și cu iubita lui, Carmen Brumă.

„Nu se mai poate trăi în această ţară. Singurul lucru la care mă gândesc este că eu voi face tot ce voi putea ca fiul meu să nu trăiască în această ţară. Am luat eu această decizie pentru el, o să i-o comunic şi lui sper că o să fie de acord. Fiul meu nu îşi va petrece viaţa în această ţară”, a concluzionat Mircea Badea.