Mircea Badea despre implicarea lui Oreste în dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri” : ”Doamne ferește…”

Au fost prieteni apropiați, dar au devenit dușmani de moarte. Au făcut emisiuni împreună vreme de 20 de ani, dar au ajuns să se atace și să-și arunce cuvinte grele. În ultimii ani, Mircea Badea și Oreste Teodorescu nu au ratat nicio ocazie de a se jigni, fie că au făcut-o pe posturile de televiziune unde lucrează, fie ca și-au scris scrisori veninoase pe conturile de socializare.

   

Dat fiind războiul declarat, reacția lui Mircea Badea privind implicarea fostului său prieten într-un dosar de droguri e surprinzătoare.
Joi, 12 iulie, “exploda” informația că Oreste Teodorescu și de alte persoane din showbizz, printre care Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu, au fost chemați la DIICOT Ploiești, în calitate de martori într-un dosar de trafic de droguri intitulat sugestiv “Cocaină și canabis”. Reacția jurnalistului tv nu a întârziat să apară. “Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coadă! Asemenea informaţii sunt false 100%.” a comentat Oreste informația potrivit căreia ar fi cumpărat “marfă” de la traficanți chiar și în valoare de 1000 de euro.

În toate aceste zile, Mircea Badea a preferat să tacă. Astăzi a venit, în sfârșit, prima reacție. Întrebat de Libertatea dacă dorește să comenteze pe marginea acestui subiect, el a fost extrem de reținut.

“Doamne ferește! Nu vorbesc despre acest subiect niciodată. Nu vorbesc. Nu vorbesc absolut nimic!” a spus și a insistat Mircea Badea, contactat de reporterul Libertatea.

Recent, Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea, printr-un mesaj dur postat pe contul de socializare. Reacția prezentatorului tv a venit după mitingul organizat de PSD în Capitală, sâmbătă, 9 iunie, când Badea ieșit în stradă alături de alți susținători ai partidului.