Mircea Badea a răbufnit în timpul emisiunii: ”Mă ocup cu drogurile și cu drogații. Văd că nu se ocupă nimeni și mă ocup eu”

Mircea Badea a avut o primă reacție după ce luju.ro a publicat dezvăluirile unui fost membru #rezist, care susține că membrii acestei grupări consumau marijuana.

Jurnalistul a declarat în timpul emisiunii de aseară, de la Antena 3, că și-a găsit noi ”aptitudini”.
”Mă ocup cu drogurile și cu drogații. Văd că nu se ocupă nimeni și mă ocup eu. DIICOT a încercat să pună batista pe țambal asta încercat în dosarul cu drogurile pentru vipuri. DIICOT poate să protejeze pe oricine, dar eu ma opun și cred că mă opun cu succes. Sunt încântat de mine”, a declarat Mircea Badea în timpul emisiunii.

Tot ieri, Victor Ciutacu, prietenul lui Mircea Badea, a declarat că două vedete de televiziune din România au fost prinse cu droguri în cadrul unui festival de muzică, însă cazul este ținut la secret.

„Toţi apostolii transparenţei, ăia care râgâiau de fericire ca focile când un politician sau om de afaceri era executat pe stenograme sau cu înregistrări ce ţineau exclusiv de viaţa privată, de drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, ŞTIU ca doi realizatori de televiziune au fost umflaţi la Neversea pentru deţinere ilegală de stupefiante.

Loading...
Loading...

Şi toţi aia de mai sus TAC; laolaltă cu subiecţii. Pentru că au descoperit, subit, virtuţile protecţiei datelor cu caracter personal, secretul anchetei penale şi, nu în ultimul rând, că nu asta e marea problemă a României. Nici nu vreau să mă gândesc ce titluri erau dacă era vorba despre mine, despre Badea sau Gâdea, despre oricine altcineva care nu era în linie…

P.S. Nu fac rău deliberat nimănui (de prost ce sunt, nici măcar celor care o merită în relaţia cu mine), m-aş bucura să se scoată şi să nu le rămână copilul pe stradă, da-mi vine să vărs de scârbă. Asta nu mai e solidaritate de breaslă, ci omerta. Iar fost breaslă s-a transformat în orice altceva…”, a scris Victor Ciutacu, citat de stiripesurse.ro.