Mircea Badea a dat lovitura la pariuri din nou! Suma fabuloasă câștigată de prezentator

Mircea Badea a dat lovitura, din nou, la pariuri sportive. Celebrul prezentator a câștigat aproape 2.500 de lei. De precizat că jurnalistul de la Antena 3 nu se află la prima ispravă de acest gen.

   

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, și-a rotunjit, miercuri seara, conturile cu 2.424.90 lei. A mizat pe trei partide de fotbal, care i-au adus un câștig fabulos.

Mircea Badea a mizat 1.000 de lei că Italia, Anglia și Cehia vor câștiga partidele pe care le aveau de disputat în ultipa etapă a Ligii Națiunilor. Cele trei selecționate și-au învins adversarele fără emoții, iar prezentatorul TV a prins o cotă totală de 2.42.

Ulterior, pe o rețea socială, Mircea Badea a publicat și biletul câștigător, ca dovadă a “lovit-o”, din nou, la pariuri.


Mircea Badea are experiență la pariuri sportive
De semnalat că prezentatorul de la Antena 3 este un parior cu experiență, care, de regulă, câștigă constant. De altfel, pe rețelele sociale, Mircea Badea face publice biletele pe care le plasează, iar majoritatea sunt câștigătoare.

Spre exemplu, în urmă cu mai bine de o lună, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor înscrie cel puțin două goluri pe durata meciului Norvegia – România. Cum “tricolorii” au fost umiliți, scor 0-4, jurnalistul a câștigat 2. 840 de lei.

Mircea Badea a câștigat la pariuri sportive și în luna septembrie, când și-a rotunjit conturile cu 12.325 lei, aproximativ 2.500 de euro, după ce a mizat pe două partide de tenis.

Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a dat un “tun” și în iulie. Atunci, a pariat 2.359 de lei că în partida Tottenham-Leicester, din Premier League, vor fi cel puțin 13 cornere. Și cum acest lucru s-a întâmplat, Mircea Badea a câștigat peste 7.000 de lei.