Miracol după 4 luni! Mihai Constatinescu a ieșit din comă și a făcut primii pași

O veste șocantă a apărut în mass-media la sfârșitul săptămânii trecute. ”Mihai Constantinescu a murit”, a fost informația care a bulversat opinia publică, numai că – din fericire – totul s-a dovedit a fi doar fake news.

   

Starea lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit, în ultimele zile, iar reprezentanții spitalului au oferit ultimele informații despre îndrăgitul cântăreț. Mihai Constantinescu este mai bine și ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă, bineînțeles, o evoluție în situația dată. A fost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre Mihai Constantinescu, iar toți cei care l-au cunoscut și i-au ascultat melodiile speră ca starea sa de sănătate să fie din ce în ce mai bună.

”Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.