Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Cum se simte mama Oanei Roman

Oana Roman a avut parte de momente de panică în urmă cu câteva ore după ce mama sa a ajuns la de urgență la spital. Conform acesteia, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a fost chemată o ambulanță. Soția lui Marius Elisei a vorbit despre actuala stare de sănătate a acesteia.

   

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Cum se simte mama Oanei Roman
Momente dificile pentru Oana Roman, după ce Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital. Soția lui Marius Elisei a trecut prin momente cumplite după ce mamei sale i s-a făcut rău subit. Mai mult, vedeta s-a panicat și mai mult, deoarece a crezut că echipa de paramedici nu va ajunge la timp. Din fericire, aceștia au ajuns repede, Mioara Roman fiind preluată de urgență și transportată la spital. Totodată, Oana nu a putut fi alături de mama sa, din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, fiica lui Petre Roman a vorbit despre starea de sănătate actuală a mamei sale. „Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.”, a declarat Oana Roman, pentru Antena Stars.

Oana Roman a apelat la ajutorul unei bone pentru a avea grijă de fiica sa, fiind contactată de medici pentru a-i da informații despre starea de sănătate a mamei sale. Din fericire, starea de sănătate a Mioarei Roman este bună, iar Oana se consideră norocoasă pentru medicii care au venit repede. „Mă duc acasă să o iau pe Iza să o duc la doamna care are grijă de noi, de casa noastră, de foarte mulți ani, pentru că nu pot să o las singură și eu trebuie să mă concentrez pe ce voi face cu mama. Norocul meu este că am dat peste un doctor de gardă foarte drăguț care m-a liniștit un pic. Vreau să-i mulțumesc din suflet pentru că mi-a dat încredere și sper că o să fie bine acum.” a spus ea, în continuare.


Cum se simte Mioara Roman
Conform Oanei Roman, starea de sănătate a mamei sale este stabilă, după ce medicii i-au făcut mai multe investigații. Mai mult, soția lui Marius Elisei a precizat că mama sa a fost externată, suferind de mai multe boli cronice, iar vârsta înaintată își spune cuvântul. „Dragii mei, vă mulțumesc frumos pentru toate gândurile. M-au sunat doctorii, mama e relativ ok. Ea suferă de foarte multe afecțiuni cronice și odată cu vârsta ele se acutizează. Are 80 de ani mama. Nu este ceva anume grav, dar toate combinate încep să îi creeze probleme. Va trebui să avem grijă de ea. Medical vorbind, mai mult decât tratamentul pe care-l primește, nu se poate face. I-au făcut un tratament pentru starea de rău pe care a avut-o. Vreau să le mulțumesc medicilor. Acum mă duc la spital să o iau acasă.”, a mai spus Oana.