Milionarul si-a donat averea operelor de caritate. Ce s-a intamplat la scurt timp dupa fapta lui marinimoasa

Pe nume Ali Banat, milionarul si-a donat averea cand a aflat o veste cumplita.

   

Milionarul si-a donat averea, iar decizia sa a ajutat alti oameni fara posibilitati. Gestul impresionant a fost facut in luna ianuarie din anul 2016, atunci cand tanarul originar din Australia, si de religie musulmana, a infiintat o organizatie caritabila.

Averea sa estimata la suma de 2.1 milioane de dolari a mers catre fundatia „Musulmani din toata lumea”, iar in ultimii trei ani barbatul s-a dedicat complet acestei cauze nobile, spunand ca face totul pentru a putea sa ii ajute pe „fratii si surorile de religie musulmana mai putin norocosi”.

Totusi, decizia lui Ali Banat a venit in urma unei vesti cumplite. Milionarul si-a donat averea atunci cand a aflat ca are cancer, iar medicii i-au spus ca nu mai are foarte mult de trait, fiind diagnosticat in stadiul patru.

Acest lucru s-a petrecut in anul 2015, iar de atunci barbatul a aflat ca va muri. Din acest motiv a infiintat si fundatia caritabila prin care a putut sa faca un bine in ceea ce-i priveste pe cei mai putin norocosi. In ultimii trei ani de cand a aflat ca are cancer, Ali Banat s-a implicat direct in ajutarea musulmanilor din tari precum Togo, Ghana si Burkina Faso.

Originar din Sydney, milionarul si-a donat averea stiind ca banii nu il mai pot ajuta sa se salveze in fata maladiei cumplite cu care fusese diagnosticat. Desi i-a luat pana si pe medici prin surprindere pentru ca a trait cu doi ani mai mult decat se astepta toata lumea, inevitabilul s-a produs la inceputul acestei luni.