Mii de brazilieni au uitat de COVID și s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin. Imagini șocante

Imagini șocante au fost surprinse în Brazilia, în plină pandemie. Mii de oameni au uitat de existența virusului ucigaș și s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin.

   

Într-un oraș din Brazilia, puternic afectat de pandemie, a avut loc un incident surprinzător. Mii de persoane au uitat de toate victimele pe care virusul le-a făcut și de oamenii care se chinuie pe paturile de spital și s-au adunat, într-un număr extrem de mare, la deschiderea unui magazin.

Imaginile de la fața locului sunt înspăimântătoare. Se observă cum mii de oameni se calcă în picioare și se îmbulzesc. Nu a fost respectată nicio regulă, iar cei prezenți s-au comportat ca și cum nu există nici un pericol.

Au uitat de existența virusului
Imaginile șocante au fost filmate la deschidere unui magazin, într-un oraș din Brazilia, unde noul virus a ucis deja peste 2.000 de oameni.

Nerăbdători să ajungă mai repede la rafturi, mii de oameni s-au călcat în picioare la intrarea în magazin. Mai mult, pe lângă oamenii inconștienți prezenți la eveniment, nici conducerea magazinului, nici autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a preveni îmbulzeala, spre nemulțumirea autorităților centrale.

După ce imaginile au apărut în mediul online, magazinul a fost închis, iar proprietarul lui riscă un an de închisoare pentru că nu a respectat regulile sanitare.