Mihai Constantinescu a ieșit din comă și merge singur: “E o minune! Bea apă singur, din cană”

Conform unor surse apropiate familiei îndrăgitului artist, starea lui Mihai Constantinescu a evoluat în ultima perioadă. Chiar dacă e încă slăbit, medicii au început să-l hrănească printr-un tub cu supe și legume pasate. Dar nu au renunțat la perfuzii. Totuși, ultimele informații despre starea de sănătate a artistului sunt de natură să îi bucure pe toți care l-au cunoscut și apreciat.

   

Sosesc vești îmbucurătoare de la Spitalul Elias. Mihai Constantinescu este încă slăbit, dar evoluția este vizibilă. Surprinzător, artistul a putut să își miște mâinile și – se vorbește chiar despre o ”minune” – a reușit să bea apă singur, dintr-o cană.

”De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au dezvăluit surse din spital.

”Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform wowbiz.ro.

”Prietenii, alături de Mihai Constantinescu”
Cu mai multă vreme în urmă, Adrian Damiescu a declarat că în fiecare zi, după ora 12, prietenii lui Mihai Constantinescu se roagă pentru sănătatea artistului atât de greu încercat. Sunt rugăciuni comune și cu toții speră ca Mihai Constantinescu să își revină.

”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV.