Micuțul Hercule” a crescut! Cum arată Giuliano Stroe la 14 ani și ce dietă ține Giuliano Stroe

Micul Hercule (14 ani) nu mai este deloc mic! Giuliano Stroe a crescut atât de mult, încât a ajuns de nerecunoscut! Mușhii i-au dispărut aproape de tot, iar acum practică box împreună cu fratele lui mai mic

   

Considerat cel mai puternic copil din lume, în 2009, atunci când a și intrat în Cartea Recordurilor, Giuliano Stroe se antrenează în continuare alături de fratele său, tot sub îndrumarea tatălui, Iulian Stroe. Mulți s-au grăbit să-i judece părinții, și chiar s-a vehiculat că dezvoltarea băiatului nu va corespunde cu cea a unui copil normal din cauza antrenamentelor pe care le face.
Iată că timpul a demonstrat altceva, iar ”micul Hercule” arată ca un copil perfect normal. S-a înălțat foarte mult, mușchii i-au mai dispărut, iar mai nou și-a descoperit o nouă pasiune: boxul.


Atât el, cât și fratele său mai mic, boxează atât într-o sală profesionistă de box, dar și acasă, în satul icoana din județul Olt, acolo unde tatăl lor le-a amenajat o cameră specială pentru antrenamente.

Chiar dacă inclusiv în cazul mâncării se poate spune că Giuliano are liber la aproape orice își dorește, există o mică ”disciplină” și aici. Iar părinții lui îi gătesc preparate care să-i dea energie. Carnea de iepure pare să fie felul lui de mâncare preferat.

Din meniu nu lipsește nici distracția! Familia Stroe, adică toți cei șase membri în total, au venit în urmă cu două săptămâni într-o scurtă vizită la București. Pentru că Giuliano și frații săi au nevoie și de momente de recreație, iar părinții lor nu-și permit momentan vacanțe peste hotare.

Așa se face că toți cei patru copii ai familiei au văzut abia acum o grădină zoologică pentru prima oară, când au venit în Capitală. Și au fost foarte fericiți.


Micul Hercule, obligat să renunțe la școală?
„Micul Hercule”, aşa cum este cunoscut Giuliano Stroe, trece printr-un moment dificil. Primăria comunei în care locuieşte Giuliano nu mai are bani să asigure motorina pentru toate microbuzele şcolare, iar „Micul Hercule” ar putea fi nevoit să renunţe la şcoală.

”De vreo două-trei săptămâni încoace, microbuzul şcolar nu mai face tura cu copiii care termină la ora 13:00! L-am întrebat pe domnul director despre această problemă şi mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face cursa de la ora 13:00, aşa că copiii trebuie să aştepte o oră! La şcoală, ca să ajungă acasă să mănânce, domnul director manâncă prânzul la ora 14:00? Nah.nah…nah. De fapt, microbuzul şcolii ar trebui să facă la ora prânzului trei curse şi anume una la 12:00 cu cei care au 4 ore, o cursă la ora 13:00 cu cei care au 5 ore şi o cursă la ora 14:00 cu elevii care au 6 ore. Eh! Dragi cetăţeni, stimată audienţă, primăria comunei Icoana nu mai are bani pentru motorină!”, le-a mărturisit Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano, prietenilor săi virtuali.

„Micul Hercule” a intrat în Cartea Recordurilor atunci când avea 5 ani, el devenind cel mai puternic copil din lume. Acum Giuliano Stroe are 13 ani. Giuliano are un frate cu doi ani mai mic decât el, care este şi el plin de muşchi. Cei doi au început, recent, să facă box împreună.