Metoda „Lover Boy”: a făcut-o să se îndrăgostească de el, iar mai apoi a obligat-o să se prostitueze. „Îmi era teamă ca părinții mei să nu afle…”

Metoda „Lover Boy” încă se practică, din păcate. A simțit-o pe pielea ei o tânără care își pusese toate speranțele într-o relație, într-un bărbat alături de care credea că o să rămână toată viața. Însă după ce a făcut-o să se îndrăgostească de el, a obligat-o să se prostitueze.

Poveste sfâșietoare a tineri a început în anul 2017, când l-a cunoscut pe Ștefan Valentin Pascal, în vârstă de 44 de ani, din Bârlad. Cei doi au început o relație iar timp de șase luni lucrurile au mers perfect. Asta până în luna aprilie a anului 2018, când lucrurile s-au schimbat radical.

Tânăra a găsit printre lucrurile bărbatului înscrisuri de judecată din care rezulta că a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism. Femeia l-a confruntat imediat , iar acesta a recunoscut, mai mult, i-a spus că și ea ar trebui să practice prostituția, pentru că așa se fac banii. Iar de aici a început calvarul.

„A început să mă șantajeze că, în cazul în care eu nu voi întreține relații sexuale cu diferiți bărbați, contra cost, el va spune părinților mei că am fost sechestrată la Focșani și că trebuia să fiu trimisă la produs în Belgia. Acest lucru nu8 era adevărat. Eu voiam ca părinții mei să audă tot felul de lucruri urâte despre bine…

Mi-a adus primul client…după o perioadă am încercat să îi spun că eu nu mai vreau să întrețin relații sexuale cu bărbații aduși de el, iar acesta m-a lovit cu pumnul în piept și a spus că voi face în continuare acest lucru , altfel va spune părinților tot felul de prostii.”, a povestit tânăra, potrivit biz.ro.

Ștefan Valentin Pascal a fost trimis în judecată și condamnat
Prinsă în cercul vicios, temându-se ca părinții ei să nu afle, femeia a continuat să întrețină relații sexuale cu bărbații aduși de iuitul ei. Situația a început să fie din ce în ce mai greu de suportat, acesta a adus chiar și trei bărbați în același timp și era din ce în ce mai violent.

În martie 2019, tânăra nu a mai putut să suporte tratamentul și a sunat la 112. Ea le-a spus autorităților că a fost bătută de către Ștefan Valentin Pascal și că este sechestrat de o lună. A povestit toate lucrurile prin care a trecut, iar bărbatul a fost trimis în judecată.

Acesta a fost acuzat de proxenetism în formă continuată și lipsire de libertate în mod ilegal. În urma procesului a primit o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de pușcărie. Însă sentința a fost contestată, iar acum procesul a fost reluat la Curtea de Apel Iași.