Meteorologii avertizeaza: vremea se raceste in urmatoarea perioada! Iata care sunt zonele unde scaderea temperaturilor se va resimti drastic!

Meteorologii anunţă că vremea se va strica în următoarea perioadă iar vremea frumoasă de până acum va fi înlocuită de o răcire acentuată, ce se va resimţi de săptămâna viitoare.

   

Schimbarea vremii incepe de luni, când, desi va fi cald inca, temperaturile incep sa scada. Marti insa, racirea este foarte vizibila mai ales in nordul Moldovei, când maximele zilei vor fi de doar 4 grade. Prognoza meteo arata si ca la munte vor fi conditii de polei. În vestul României insa va fi cald, pâna la 18 grade, in timp ce in Capitala, pe 13 noiembrie, vor fi doar 13 grade ziua.

Marti se raceste accentuat in sud si est, pe unde vremea ramâne inchisa si umeda, cu ploi sau burnita. Aici va fi mai frig decât in mod normal la mijloc de noiembrie. O situatie cu mult mai buna avem in centru, nord si prin vest, unde, amiaza va fi insorita si destul de calda. Temperaturile se opresc la 3…4 grade in nordul Moldovei si prin zona Deltei si de 18 grade in Dealurile de Vest.

Miercuri, frigul persista in jumatatea estica a tarii, vor fi ploi sau burnita, iar local apare poleiul. În jumatatea vestica, temperaturile coboara usor si se apropie de normal, iar atmosfera va fi relativ placuta. Vântul devine tot mai activ si la munte, pe litoral, dar si in Moldova, Baragan si Dobrogea. La nivelul temperaturilor, se remarca o crestere a valorilor de pe timpul noptii.