Mesajul tulburator al celui mai indragit preot: Crestinismul roman a intrat in minoritate! Suntem neamul lu’ Boicot!

“Cred ca de fapt facem parte din Neamul cel mai ciudat al Planetei numita democratie. Neamul lu’ Boicot.”

   

Parintele Constantin Necula, consilierul de imagine al Mitropoliei Ardealului si unul dintre cei mai iubiti preoti romani, este de parere ca referendumul nu reprezinta nici victoria, nici infrangerea cuiva, ci faptul ca „suntem un neam boicotat”.

“De azi crestinismul romanesc a intrat in minoritate! Cerem sa fim tratati ca atare! Iar prima cerere, retineti, este aceea ca familia este alcatuita din barbat si femeie. Nu, nu pentru ca un Cod Civil, care va fi diluat in 3 ore intr-un Parlament dezorientat, va mai scrie sau nu ca vorbim despre aceasta in chip moral, ci pentru ca oricat de multa hartie inveleste cadavrul ciopartit al anatomiei umane, ea ramane legata de barbat si femeie. Neam boicotat, nu o data, de-a lungul istoriei, am ajuns performanta teribila de a ne boicota de noi insine, de propria natura si naturalete. Crucile din cimitire vor spune, candva, arheologilor viitorului ca si in acest Neam au trait familii. Daca nu ne-om boicota cimitirele, transformandu-le grabnic in autostrazi”, a spus preotul Constantin Necula, intr-un editorial tulburator, pentru tribuna.ro.

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, conform carora din 18.278.496 de alegatori inscrisi pe listele permanente, s-au prezentat la vot doar 3.731.704, adica 20,41%, referendumul din acest weekend nu a atins pragul de validare.