Mesaj către Iohannis: „Poți să dormi liniștit, nu mai ai nimic de făcut!”

„Domnule preşedinte, poţi să dormi liniştit, nu mai ai nimic de făcut !” Este mesajul pe care i-l transmite Traian Băsescu lui Klaus Iohannis.

   

Băsescu invocă și două variante, ambele perdante, în opinia sa, pe care le mai are la îndemână succesorul său la conducerea țării.

„Prima variantă: să respecte decizia CCR şi să o revoce pe Laura Codruţa Koveşi (LCK) ceea ce îl va pune într-o situaţie extrem de dificilă faţă de propriul electorat;

A doua variantă: să nu respecte decizia CCR şi să nu o revoce pe LKC, ceea ce îl descalifică pentru funcţia de preşedinte şi îl pune în faţa unei suspendări.” a scris Traian Băsescu. El indică și momentele importante de noncombat care au făcut să se ajungă în situația de azi.

„Preşedintele nu a schiţat nici un gest, la desemnarea premierului Grindeanu;
Preşedintele nu a schiţat nici un gest la numirea premierului Tudose;
Preşedintele nu a schiţat nici un gest la numirea premierului Dăncilă.”

Singura soluţie pentru a mai salva ceva, pentru a nu reveni al epoca Iliescu-Năstase, este un referendum cu câteva întrebări bine gândite şi bine explicate românilor. Altfel, somn uşor Domnule Preşedinte! Poţi să dormi liniştit, nu mai ai nimic de făcut.” își încheie mesajil Traian Băsescu.