Medicii nu i-au mai dat nicio sansa si au vrut sa-l deconecteze, tatal l-a aparat cu arma. Cum se simte acum tanarul

Medicii nu i-au mai dat nicio sansa si au vrut sa-l deconecteze, tatal l-a aparat cu arma. Cum se simte acum tanarul

Un tata disperat a luat un pistol in spital pentru a-i indeparta pe medicii care voiau sa-l deconecteze pe fiul sau, aflat in moarte cerebrala, de la aparatele care-l tineau in viata.

   

In decursul acestei scene dramatice, in mod miraculos, fiul si-a strans tatal de mana.

Medicii l-au mentinut pe pacient in viata, dupa ce a dovedit ca are activitate cerebrala. Dupa cateva saptamani, el si-a revenit complet, relateaza The Sun.

George Pickering a fost acuzat de atac cu o arma de foc si a fost arestat, dupa ce a provocat incidentul in Centrul Medical Regional Tomball din Texas.

Tatal distrus a simtit ca nu mai are o alta optiune dupa ce medicii i-au spus ca nu mai exista nicio speranta pentru fiul sau, George III, care a suferit un atac cerebral masiv in luna ianuarie. Medicii urmau sa-l deconecteze de la aparate pe tanarul de 27 de ani, dar tatal s-a decis sa nu permita una ca asta.

Fosta sotie a barbatului si fiul mai mic au fost de acord cu decizia medicilor si l-au pus pe lista de donatori de organe, insa tatal, de 59 de ani, a declarat ulterior: “Ei s-au grabit… Spitalul, medicii, asistentele. Dar simteam ca in urmatoarele 3-4 ore ceva avea sa se schimbe cu fiul meu”.

Dupa ce a simtit strangerea de mana a fiului, George Pickering s-a predat autoritatilor. A recunoscut ca a baut inainte si a fost agresiv, dar s-a comportat astfel pentru ca stia in adancul sufletului ca fiul lui nu era pregatit sa moara.

George III a iesit din coma si si-a revenit complet dupa evenimentele dramatice. Tatal sau a fost eliberat din inchisoare la inceputul acestei luni, dupa ce toate acuzatiile impotriva lui au fost retrase.

“Sunt aici datorita lui”, a declarat fiul.