Medicii le-au zis să nu deschidă sicriul cu fetița lor! Ce a găsit o familie în el după 21 de ani de la înmormântare

O familie din Vâlcea a avut parte de un șoc puternic atunci când a dezgropat sicriul cu fetița lor, moartă în urmă cu mai bine de două decenii.

   

La 21 de ani de la moartea unei fetite care ar fi avut SIDA, rudele au descoperit că sicriul este gol. Totul a ieșit la iveală când membrii familiei au vrut să îl îngroape pe tatăl copilei decedat acum.
Cea mai mică fată a familiei Dumitrașcu, din județul Vâlcea, a murit în urmă cu 21 de ani. Fata ar fi decedat la Spitalul Victor Babeș din București. Când s-a dus să își ia copila acasă, tatăl fetei ar primit sicriu sigilat și i s-a spus să nu îl desfacă pentru că era bolnavă de SIDA.

Acum, bărbatul și-a dorit să fie îngropat lângă fiica lui, însă când au deschis sicriul, rudele nu au găsit nimic. „Șosete, lenjerie intimă de femei, o pânză întinsă și doi papuci, atât a fost în sicriu. Nicio bucățică de os…”, a declarat o rudă a familiei, potrivit bzi.ro.

Oamenii au alertat autoritățile și se gândesc la toate variantele posibile. Rudele cred că fata s-ar putea să trăiască și să fie în străinătate, mai ales că în acea perioadă în comună au mers mai mulți străini care voiau să adopte copii.