Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Maya Castellano “a fost încoronată” Regina TikTok-ului, iar înregistrările cu frumoasa adolescentă fac senzație pe rețelele de socializare. Mândră de fiica ei, Antonia a făcut publice câteva dintre clipurile spectaculoase făcute de aceasta.

   

La doar nouă ani, Maya Castellano, fiica artistei Antonia din mariajul cu Vincenzo Castellano, este deja vedetă internațională! Și asta pentru că adolescenta nu a moștenit de la cântăreață doar frumusețea, ci și pasiunea pentru muzică. Ei îi place să se filmeze în timp ce cântă și dansează pe melodii cunoscute și este urmărită pe o cunoscută rețea de socializare de sute de mii de tineri din lumea întreagă,.

Recent, Antonia “a încoronat-o” pe fiica ei, Maya Castellano, Regina TikTok-ului – o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video de 15 secunde. Celebra cântăreață a spus într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories: “Sunteți pregătiți să o vedeți pe Regina Tik Tok-ului? Ea fiind… fetița mea”, după care a făcut publice mai multe înregistrări cu aceasta. Puteți vedea mai multe imagini cu adolescenta în timp ce performează în galeria foto a articolului.


[adinserter block=”2″