Matusa Denisei, cuvinte sfasietoare la un an de la moartea cantaretei! Ce le-a transmis tuturor

La un an de la moartea Denisei Raducu, matusa cantaretei a publicat pe contul ei de Facebook un text care te pune pe ganduri. Adriana, sotia lui Florin Peste, a abordat subiectul mortii, sugerand ca nu ar vrea sa aiba regrete in privinta vietii ei.

   

„Azi am trecut pe lângă un cimitir… Mirosea a tămâie… M-am uitat la toate crucile de-acolo şi parcă, parcă am văzut scris pe ele povestea fiecăruia.
”Aş fi vrut să spun mai des te iubesc” era scris pe una.
”Aş fi vrut să lucrez mai puţin şi să am mai mult timp pentru familie” era pe alta.

”Aş fi vrut să nu-L ignor pe Dumnezeu”.
”Aş fi vrut să lupt mai mult”.
”Îmi pare rău că mi-am pierdut atâta timp criticând şi prea puţin încurajând”.
Să mori nu e o tragedie. La toţi ne vine rândul. Unora mai devreme, altora mai târziu, unora printr-o boală, altora fulgerător. Niciodată nu ştii când o să fii tu…
Dar nici asta nu e o tristeţe aşa de mare. Până la urma urmei, suntem călători pe acest pământ.
Vizităm pământul ca să fim şlefuiţi pentru cetăţenia Cerului.
Tragedia nu e moartea în sine, ci nepregătirea noastră pentru ea. Trăitul ăsta de pe o zi pe alta, gândirea că ziua de mâine e a noastră ne fură paşaportul spre Rai.
Privind la mine, văd că mai am mult până la desăvârşire. Încă mă mai enervează unul sau altul, încă mai am aşteptări mari de la alţii, încă… încă… !
În lume vom avea necazuri, ştiu. Ni se spune. Însă parcă nu ne-am aştepta că e chiar aşa.
Şi totuşi mai privesc uneori moartea ca pe o tragedie, pe când ar trebui să privesc umblarea mea zilnică prin lume o tragedie.
Da, am trecut pe lângă cimitir şi mirosea a tămâie, iar mie mi s-a făcut dor de Cer.
Un dor pe care nu-l pot descrie.
Şi-am conştientizat cât de puţin am din Dumnezeu şi am intrat într-o disperare atroce. Nu-mi trebuie nimic altceva decât prezenţa Lui. Pentru că fără El, absolut nimic din lumea asta nu are gust.

Tot ce ştiu e că pe crucea mea nu aş vrea să stea scris ”Aş fi vrut…, ar fi fost bine… sau regret…”
Vreau să fie scris: ”Cu Dumnezeu până la capăt !!!”, a scris Adriana, matusa Denisei Raducu, pe Facebook.

Denisa Raducu a murit pe 23 iulie 2017, dupa o batalie cu cancerul ce a durat mai multe luni. La un an de la moartea cantaretei, in familia Denisei a izbucnit un conflict in privinta drepturilor de autor si a canalului de YouTube al artistei. Conflictul ii are pe de o parte pe Adelina, sora Denisei, si Florin Peste, unchiul si fostul impresar al cantaretei.