Măsuri extreme de securitate la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Invitații au fost obligați să…

Peste 700 de invitați și-au făcut apariția la Palatul Snagov, unde urma petrecerea de nuntă a lui Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, și iubita sa, Gina Alexandra Tătulescu, alături de care avea o relație de cinci ani. Totul a fost pus la punct ca la carte, atât prin prisma organizării, dar și a măsurilor de pază și protecție, pentru că, da, era nevoie de așa ceva.

   

Vorbim de Liviu Dragnea, președintele PSD-ului, contestat zile în șir de mii de oameni. Iar incidentele petrecute la mitingul Diasporei a dus ura pe culmi. Anume, protestatarii au amenințat cu mult timp înaintea evenimentului de duminică, 26 august, că își vor face prezența și vor încerca să strice momentul. Așa că Dragnea a avut toate motivele să solicite o securitate precum a președinților de țări. Astfel, mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD.

Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă ”percheziție”.

Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru.

Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului.