Mario Iorgulescu, accident rutier pe litoral cu un Aston Martin DBS. Imagini dramatice de la faţa locului

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Șoseaua Chitilei, în București. Din primele informaţii, ar fi implicat şi Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP), care se afla într-un Aston Martin DBS. Din imaginile de la faţa locului se poate observa faptul că bolidul este puternic avariat.

   

UPDATE 10:20 Surse din Poliție au declarat că șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav, potrivit Mediafax.

UPDATE: 09:40 Potrivit unor informații, Mario Iorgulescu se află intubat la spital și se zbate între viață și moarte.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, tocmai își cumpărase autorismul de lux, pe care l-a avariat destul de tare, iar cealaltă mașină a fost făcută praf.

În urma impactului, celălalt șofer ar fi murit. Nu se știe încă în ce stare se află Mario Iorgulescu, după producerea accidentului.


Mario Iorgulescu, reținut în 2016
Mario Iorgulescu a fost școlit la Geneva, în Elveția. A devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din lumea bună a capitalei. S-a iubit o perioadă cu fotomodelul Bianca Tabăn, apoi s-a zvonit că ar fi avut o relație cu fosta asistenta TV Daniela Crudu.

Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario a fost reţinut în 2016 pe 6 septembrie mai exact alături de încă trei persoane pentru săvârşirea unor infracţiuni, loviri şi alte violenţe. Apartamentul lui Marioa fost percheziţionat de Poliţia Capitalei după ce băiatul șefului de la LPF a fost încadrat într-un dosar penal alături de alte persoane.