Mariana Moculescu iese la atac: „Familia m-a părăsit când eram cu pistolul la cap!”

Mariana Moculescu a plecat din România în urmă cu cinci ani, ca să scape de scandalurile cu Horia Moculescu, însă nici în Italia nu a scăpat de belele. Susține că a avut probleme mari cu iubitul ei italian și că, atunci când a apelat la Horia și la Nidia Moculescu, aceștia i-au întors spatele.

   

Invitată în emisiunea „Răi da Buni”, Mariana Moculescu a mărturisit că, acum, locuiește în casa fostului ei iubit, Cristi Marin.

„Am vrut să mă mut cu chirie, dar nu aveam acte, doar acte din Italia. Proprietarul m-a lăsat în soare cu bagajele, m-a ajutat un domn taximetrist două ore să stau undeva. M-am dus la un hotel, m-am descurcat să obțin rezidență în Austria, Germania și Italia și la mine în țară am rămas fără casă. Acum am plecat de la hotel, caut o garsonieră să mă mut. Locuiesc la Cristi Marin, la fostul iubit acum. Nu mi-a venit să cred că mi-a întins o mână de ajutor. Apropiații nu m-au ajutat, deși era o chestie de viață și de moarte. Familia m-a părăsit când eram cu pistolul la cap. Mă refer la Nidia și la Horia, nu mis e pare normal când eu vorbesc despre amenințarea cu moartea ei să nu mă ajute”, a spus Mariana Moculescu.

Interesant este că, în urmă cu două săptămâni, Horia Moculescu lăsa de înțeles că, între el și Mariana, lucrurile reveniseră la normal. Ba, mai mult, fostul compozitor se străduise să îi găsească un loc de muncă în Italia! “Eu mai vorbesc cu Mariana, dar nu se pune în discuție o împăcare între noi doi. Mă mai sună, din când în când, îmi mai trimite mesaje. Recent, am încercat să îi ofer un loc de muncă printr-o relație de a mea cu un compozitor din Italia. Când i-am spus acest lucru s-a comportat normal, ea consideră că tot ce fac pentru ea i se cuvinte, știe că eu sunt un om bun. Momentan nu s-a angajat”, a declarat Horia Moculescu pentru click.ro.