Marian Godină îl desfiinţează pe Mircea Badea: „A ajuns la maturitatea la care cuvintele de laudă la adresa stăpânilor îi vin în mod firesc“

Rămas fără permis auto după ce a fost surprins de radar cu viteză într-o localitate din Covasna, poliţistul Marian Godină a fost criticat de Mircea Badea într-o emisiune TV. Godină nu a rămas dator şi i-a dat o replică usturătoare acestuia.

   

Fostul agent de circulaţie Marian Godină a reacţionat, după ce a fost făcut de Mircea Badea „iresponsabil complet” şi „cioloşist”. Poliţistul povestise pe site-ul personal cum a rămas fără permis de conducere într-o localitate din Covasna.
„Godină prins, ce bine sună asta, cu 113 km/h în localitate. Iresponabil complet. Godină care este poliţist şi care este cioloşist şi care a scris cărţi. Ne explică nouă cu statul de drept”, a spus Badea, la Antena 3.

„În 1985, copilul Mircea Badea, în calitatea sa de pionier comandant de unitate, închina ode regimului, recitând frumos texte învăţate pe de rost. Atât de mult i-a plăcut, încât a ales să facă asta şi acum, dar pe bani şi fără să mai înveţe textele pe de rost, ajungând la maturitatea la care cuvintele de laudă la adresa stăpânilor îi vin în mod firesc şi cursiv la fel cum nici câinele meu nu a învăţat pe de rost să latre de bucurie şi să-mi lingă mâinile atunci când mă joc cu el sau îi da

La final, Marian Godină i-a amintit lui Mircea Badea episodul în care vedeta de televiziune a fost bătută de un motociclist.

„Povestea Badea apoi că el, spre deosebire de «tigaia de maşină a lui Godină», are o maşină atât de performantă încât, vorbind cu ocupanţii, s-a trezit că avea 230 de killometri pe oră, dar el nu e poliţist, iar maşina sa are totul special, frâne speciale şi cauciucuri speciale, e cu totul o maşină specială. Iar faptul că prinde 230 de kilometri pe oră… mi se pare normal ca unul ca el să aibă o maşină rapidă, nu ştii când dai de un motociclist prin trafic şi eşti nevoit să accelerezi”, a încheiat Godină.