Marian Godina a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Rutiera! Soferii pe care trebuia sa-i amendeze spuneau ca sunt fanii lui si doreau sa faca selfie cu politistul!

La mai bine de jumatate de an dupa ce a luat aceasta decizie, Marian Godina a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Rutiera. In octomnbrie 2017, celebrul politist s-a transferat la „mascati”. „De la inceputul lunii octombrie, politistul Marian Godina a cerut transferul la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Brasov si isi desfasoara activitatea acolo”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, agentul sef adjunct de politie Gabriela Dinu.

   

La vremea respectiva, Marian Godina nu a dorit sa comenteze transferul sau. Acum, intr-un interviu pentru life.ro cand a fost intrebat de ce a renuntat la politia rutiera, Godina a explicat: „Care e primul cuvât care îţi vine în minte când spui rutieră? Amendă. Eşti poliţist şi opreşti oamenii în trafic, iar întâlnirea se poate termina cu o amendă”.

“Iar când cel căruia îi ceri actele şi îi întocmeşti procesul verbal începe să îţi spună că ţi-a cumpărat cartea, că este fanul tău pe facebook, că îşi imagina că eşti un om mai bun şi aşa mai departe, lucrurile devin ciudate. Sau opreau oameni sa ne facem selfie-uri. Or, eu eram la muncă. Cumva lucrurile nu mai erau corecte, nici faţă de mine, nici faţă de colegi. Şi mai e ceva, după zece ani de rutieră, parcă vine vremea să încerci şi alte misiuni”, a mai dezvaluit Marian Godina.