Maria, a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, a rupt tăcerea: “M-am trezit în casa lui şi mai era o fetiţă”. Ce i-a făcut monstrul din Caracal în maşină”

Maria, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a rupt tăcerea după multe luni în care a ținut în suflet un secret extrem de dureros. Ea l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, tânăra răpită de monstrul din Caracal în primăvara anului trecut, și i-a povestit cum a fost luată cu forța de pe stradă de bărbatul care a șocat întreaga Românie, dar și alte state.

Loading...

Maria, a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, a rupt tăcerea: “M-am trezit în casa lui şi mai era o fetiţă”
Maria are 17 ani în prezent și locuiește în Germania. Recent, ea l-a căutat pe Facebook pe bunicul Luizei Melencu, copila răpită pe 14 aprilie 2019 de Gheorghe Dincă, și i-a povestit cum a fost ea luată cu forța de pe stradă și dusă în casa groazei din Caracal. Totul s-a întâmplat în urmă cu un an

“Mă cheamă Maria*, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea”, a scris adolescenta în mesajul trimis pe Facebook, relatează jurnaliștii de la observator.tv.

În cazul Mariei, monstrul din Caracal a acționat diferit: Gheorghe Dincă a adormit-o cu ajutorul unei substanțe și a urcat-o în mașină. Tânăra a mai declarat că atunci când s-a trezit în locuința înfiorătoare a bărbatului se simțea foarte rău și, cu ea în cameră, se mai afla o fetiță de doar 12 ani.

“Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după…

Loading...

M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred…”, a mai povestit Maria, o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, potrivit sursei citată mai sus.

Pag Anterioara1 din 2