Mare telenovelă în lumea folcloriștilor! Nicolae Botgros, în vârstă de 65 de ani, ar fi lăsat însărcinată o cântăreață de 38 de ani

Deși este căsătorit de 47 de ani și are o căsnicie solidă, click.ro spune că Nicolae Botgros s-ar fi încurcat cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el, pe nume Anișoara Dabija. Femeia ar fi rămas însărcinată, iar în aprilie ar fi dat naștere unei fetițe, pe care celebrul dirijor din Republica Moldova a recunoscut-o și căreia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros!

   

Unul dintre cei mai talentați și mai respectați oameni din muzica populară are o viață amoroasă demnă de telenovele. Este căsătorit de 47 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru și împreună au un băiat pe nume Cornel (43 de ani), care cântă la vioară în orchestra condusă de tatăl său. Însă se pare că acesta nu este unicul fiu al maestrului, căci prin lumea artistică de peste Prut umblă o bârfă-bombă.

Se pare că anul acesta, în aprilie, maestrul Nicolae Botgros a devenit din nou tătic, la vârsta de 65 de ani. Însă nu cu soția sa, ci cu o artistă cu 27 de ani mai tânără decât el, care cântă și ea în orchestra acestuia, de ani buni. Este vorba despre nimeni alta decât Anișoara Dabija (38 de ani), o cântăreață de muzică populară care mai are doi băieți din căsătoria cu soțul său, Dumitru Dabija, conform presei de peste Prut.

”Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească despre asta. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță în urmă cu câteva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros. Nici unul nu recunoaște asta, dar să vă mai spun ceva. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. Cu siguranță femeia aceasta l-a învăluit și i-a «turnat» copilul, pentru că el își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui, vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta”, a declarat o sursă din lumea muzicii populare pentru click.ro.