Mămica unui copilaș de 4 ani a chemat prietenii la ziua fiului ei, doar că toți au refuzat. Ce a urmat

Un gest extrem de emoționant a fost făcut de mai mulți părinți din Australia! Aceștia au mers însoțiți de copii la petrecerea aniversară a unui băiat pe care nu îl cunoșteau. Oamenii au luat decizia, după ce mama micuțului a scris un mesaj pe o rețea socială, în care s-a plâns că toți prietenii acestuia au anunțat în ultimul moment că nu mai vin la petrecere.

   

Rachelle Briannan a scris un mesaj pe Facebook în care își exprima supărarea că prietenii băiatului ei nu mai vin la aniversarea de patru ani a acestuia.

„Stau în camera mea unde plâng în liniște. 12 copii au fost invitați la ziua băiatului meu astăzi și cu o oră înainte toți au anulat sau nu au răspuns la mesajele mele”, a scris femeia.


Aceasta a subliniat că fiul ei împlinește patru ani și că era pentru prima oară când ar fi putut să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă o aniversare. „Sunt atât de rănită și nervoasă!”, a mai scris femeia.
„I-am făcut un tort uriaș cu super-eroi și nu o să fie nimeni să-i cânte la mulți ani”, a mărturisit mama.

Mai multe mame, membre ale unui grup pe Facebook, i-au înțeles problema și au decis să o ajute. Astfel, ele s-au strâns la un fast-food, împreună cu copiii lor, unde a fost organizată o petrecere. Și așa, Taenon și-a serbat ziua de naștere alăruti de 30 de copii pe care nu îi cunoaște.

Totodată, o companie care organizează evenimente a donat mai multe baloane cu heliu. În plus, pe pagina de Facebook au fost postate mai multe mesaje cu urări pentru băiat.