Mama și-a aruncat fetița în piscină și a lăsat-o singură. Toată lumea a început să o înjure, dar când le-a spus de ce face asta, au tăcut toți. Uite ce i-a pus pe toți la punct

Clipul pe care îl puteți urmări mai jos arată o fetiță care este băgată într-o piscină și lăsată singură, să plutească. Copila încearcă din greu să își țină la suprafață capul, totul arată ca într-o scenă de groază. Clipul a devenit rapid viral, iar mama fetiței, Keri Morrison, a fost atacată din toate direcțiile. Oamenii i-au spus că e o mamă crudă și au acuzat-o că își neglijează copila.

   

Keri a primit atât de multe comentarii negative încât a decis să vorbească și să explice tuturor de ce a ales să facă așa ceva. Experiența ei este cu adevărat cutremurătoare.


Cu câțiva ani în urmă, când familia lor era în vacanță, James, fiul lor de numai doi ani, s-a furișat afară din casă și a căzut în lac. Băiatul nu știa să înoate, și, din nefericire, a sfârșit prin a se îneca. Mama, devastată, a decis că pentru nimic în lume nu va mai lăsa așa ceva să se întâmple iar.

Ea și soțul ei au început să își învețe copiii să rămână calmi și să plutească pe apă. Acest clip scurt demonstrează rezultatele antrenamentelor cu fetița lor cea mică. Chiar dacă seamănă cu o ,,tortură”, Keri spune că știe ce se poate întâmpla dacă nu face această ,,tortură”.