Mama lor le-a abandonat inca de la nastere spunand ca nu vrea sa se faca de ras cu ele. Nici macar medicii nu le dadeau prea multe sanse…Cum arata insa, aceste fetite, la 16 ani. Sunt unice in lume

Macy, Mackenzie și Madeline au o poveste unică, este una dintre cele două astfel de istorii stranii, în afară de ele mai există un singur caz. Când copilașii s-au născut, mama lor nu a avut doar tripleți, doi dintre copii erau siamezi, lipiți unul de celălalt, lucru care se întâmplă o dată la 200.000 de nașteri.

   

Din păcate, mama lor biologică a decis că nu poate avea grijă de ele, însă Darla și Jeff, din Iowa, SUA, le-au adoptat, înțelegând că aceste fete au nevoie urgentă de o familie iubitoare. Cei doi aveau deja trei copii ai lor și erau încântați că familia se va mări.

Gemenele Macey și Mackenzie aveau mari dureri, și la doar câteva săptămâni de la naștere, au fost operate pentru a le separa. „Ne-am îndrăgostit de ele. Băieții noștri erau atât de fericiți să aibă 3 surori.”, a declarat Darla. Fetele s-au recuperat perfect, însă fiecare a rămas doar cu un picior, deoarece împărțeau un al treilea picior care nu putea fi folosit.

Iată cum a decurs evoluția lor, după adopție, într-o familie fericită, care le-a acceptat și a ales să le ofere tot sprijinul din lume: