Mama lor a murit, iar familia a pregătit înmormântarea. Se pregăteau să închidă sicriul când…moarta, palidă la față, a întors capul si s-a uitat la fete și a spus…

O întâmplare stranie a avut loc în China, la înmormântarea unei bătrâne de 101 ani. O femeie de 101 ani din China le-a dat fiori celor aflati chiar la inmormantarea sa. La 16 ore dupa ce a fost declarata moarta batrana a inviat.

   

Rudele indurerate au ramas inmarmurite cand au vazut ca femeia se misca. Chiar in timpul ceremoniei Peng Xiuhua a deschis ochii, s-a uitat in jur si i-a intrebat pe cei prezenti la inmormantare „ce se intampla aici?”.

Cu o zi inainte, fiicele femeii au gasit-o fara suflare si fara puls in pat si, crezand ca femeia este moarta, au decis sa o ingroape.

Potrivit China.org, site pe care il citeaza Digital Journal, batrana locuia singura. Barbatul ei murise in urma cu 11 ani. A avut 5 copii, dintre care doar doi mai traiau, cele doua fete care au descoperit-o cazuta la pat.

“Sunt o femeie norocoasa. Am avut ocazia sa vad cata lume e alaturi de mine, cui ii pasa cu adevarat. M-am trezit cu putin timp inainte de a merge la crematoriu”, a declarat batrana dupa ce s-a trezit din morti.

Cazul baietelului care a inviat din morti, tras la indigo cu cel al chinezoaicei
Publicatia Southern Metropolis Daily scrie ca cei prezenti la inmormantare au transformat funeraliile intr-o petrecere in care celebrau longevitatea lui Peng. Nu este primul caz in care un mort se trezeste la propriile funeralii.

In trecut, Kelvin Santos din Brazilia s-a trezit dupa ce a suferit un stop cardiorespirator. Baietelul de doi ani a revenit la viata la scurt timp dupa ce medicii au dat vestea trista familiei.